Icon

Västra Hamnen

Bo havsnära i Västra Hamnen

Västra Hamnen är en mycket attraktiv stadsdel. Här bor du nära havet och naturen. En känsla av frihet kan knappast bli mer påtaglig än den är här. Västra Hanen genomsyras dessutom av ett hållbarhetstänk där innovativa miljölösningar står i centrum vilket är lockande för många.

Västra Hamnen är ännu inte helt färdigutvecklat och här finns mycket potential och planer på att göra denna stadsdel till en av de populäraste och alla förutsättningarna finns. Med havet och naturen som granne och det hållbara tänket kommer detta att bli en stadsdel som varje stad kommer att vilja ha.

Känner även du dig lockad av allt detta som Västra Hamnen har att erbjuda? Söker du ett boende i en av Malmös mest eftertraktade stadsdelar? Då har du kommit rätt! På Livsrum har vi alltid bostäder till salu i de allra mesta attraktiva bostadsområdena. Under vår tid inom branschen har våra erfarna mäklare hjälpt många kunder med såväl försäljning som köp av bostäder här i Västra Hamnen. När du anlitar någon av våra mäklare får du garanterat den hjälp du behöver.

Kontakta oss gärna för att höra mer om hur våra mäklare kan hjälpa just dig på bästa sätt!

Välkommen till Livsrum – ditt självklara val när du vill ha professionell vägledning och hjälp av professionella mäklare!